Salut la toata lumea ...Am organizat acest concurs GFX pentru a aduce putina magie pe forum ...Temele pentru concurs : vise,speranta,magie,fantezie,imaginatia ...Pentru a participa la concurs trebuie sa faceti un avatar,o semnatura si un mesaj promotional perioada :pana se inscriu cel putin 3 useri pt.locurile 1,2,3 :P
*99.8% din fanii anime sunt obsedati de Naruto. Daca esti printre putinii care cred ca exista si anime-uri mai bune, copie acest mesaj in semnatura ta.
*99.8% din fanii anime sunt obsedati de Naruto. Daca esti printre putinii care cred ca exista si anime-uri mai bune, copie acest mesaj in semnatura ta.
lenalee001 ♣ Jounin Special ♣ Din: bucuresti
Postari: 163
votez pe roxycamy,bv
CONCURS GFX 2010 – poza de lenalee001, in ¤ Concursuri ¤ · 38.7KB
_______________________________________ Sunt un floture venit din amintire Si caut drumu spre nemurire Ma-inalt prin nori ,s-ajung departe S simpt parfumul ploii cade Sa fiu cu tine pe Pamant Doar tu si eu purtati de vant. http://animewor.3xforum.ro/
No name!<3 Moderator Din: world dark
Postari: 2313
euo votez pe...methy
_______________________________________ CEEA CE NU TE OMOARA TE FACE MAI PUTERNIC