♥˙·•♥Romania Anime♥●·˙♥
O primăvară ca-n poveşti!
Lista Forumurilor Pe Tematici
♥˙·•♥Romania Anime♥●·˙♥ | Inregistrare | Login

POZE ♥˙·•♥ROMANIA ANIME♥●·˙♥

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
ro_xy20 la Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Bucuresti
cauta Barbat
24 - 45 ani
♥˙·•♥Romania Anime♥●·˙♥ / ◊ Fan fiction ◊ / Read or die Moderat de Cola`, Lithium, LySa, No name!<3, ^Kyung-Mi^, sakura chan
Autor
Mesaj Pagini: 1
Izumi^_^
♣ Genin ♣

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 78
Read or Die

Capitolul 1
   
Colega de banca


Era o zi oarecare in aglomeratul oras Tokyo . Cerul era acoperit de nori intunecosi iar Soarele devenise o simpla amintire.

Plictiseala ma acaparase total in timp ce asteptam venirea profesorului. Clopotelul sunase de zece minute insa nimeni nu-si facea aparitia pe usa din metal , oricum veche si neatragatoare.

Resemnata cu idea ca voi  mai avea de asteptat , mi-am inchis caietul si mi-am pus cu grija capul pe banca, privirea mea indreptandu-se spre Mai, colega mea.

Exact asta era, o simpla clega. Niciodata nu i-am spus ceva mai mult decat un simplu salut ,,Buna dimineata! ‘’ si vesnica intrebare ,,Ai un creion? ‘’ si, evident, nu am primit niciodata un raspuns.

Spre surprinderea mea, vazand ca profesorul nu avea de gand sa apara prea devreme, si-a scos din ghiozdan o carte si a inceput sa citeasca , interesul remarcandu-se pe chipul ei. Parul negru ca pana corbului, care de obicei ii acoperea privirea, era legat intr-o coada prinsa neglijent la spate insa era suficient cat sa-i pot vedea ochii negrii ca onixul urmarint cu viteza sagetilor fiecare rand.

Din cand in cand isi ridica privirea clipind in mod repetat ca si cum nu putea vedea bine. Am vrut sa o intreb daca e in regula insa m-am gandit ca ma vat rata cu aceeasi indiferenta.

Desi facea pauze in mod repetat, ea continua sa citeasca fascinata de fiecare cuvant, intorcand pginile la fiecare minut.

Deoarece cartea parea a fi destul de veche, nu mi-am dat seama care era titlul sau de ce era atat de interesata, nu ca nu aflasem pe propria piele ce inseamna sa fii cu adevarat captivate de o carte.

Frustrata de faptul ca nu stiam ce citea, mi-am intors capul privind insistenta usa in speranta anormala ca se va deschide , pe ea facandu-si aparitia profesorul.

Cand eram la limita dintre vis si realitate, am simtit o bataie pe umar. Ingrozita de gandul ca am adormit si acela era profesorul, mi-am ridicat capul indreptandu-mi privirea spre persoana din stanga mea care, spre usurarea mea, nu era nimeni alta decat Mia.

Am intrebat-o ce dorea iar ea a impins acea carte pana a ajuns in fata mea si cu o voce tremuranda m-a rugat sa-I citesc una din propozitii.

Citindu-i, si aruncand o privire peste celelalte fraze, am inteles ca citea o carte cu Sherlok Holmes, bineinteles tradusa in engleza.

El fiind unul dintre personajele pele favorite, admirandu-i din totdeauna personalitatea si inteligenta, nu m-am putut abtine si am intrebat-o diverse lucruri despre carte. Lucruri pe care oricum le stiam insa eram mai mult decat dornica sa port in sfarsit o conversatie cu ea. Aceasta imi dadea raspunsuri clare si detaliate insa de fiecare data ezita inainte de a spune ceva, parka asigurandu-se ca nu spunea ceva gresit.

Amuzata de gestul ei, am intrebat-o daca nu cumva mai are o carte. Ochii ei straluceu in timp ce scotea o carte la fel de veche precum cealalta insa, in opinia mea, la fel de interesanta.

Din pacate nu am reusit sa citesc mai mult de un rand deoarece chiar in acel moment a intrat in clasa profesorul, exact cu cinci minute inainte de a suna clopotelul.

Hey! Stiu ca e cam scurt si ca nu s-au intamplat prea multe in acest prim capitol dar, sincera sa fiu, asa m-am obisnuit sa scriu.

Va spun totusi ca ficul este despre romane politiste, crime ciudate, mai tarziu intervine putin si mafia etc

Vreau pareri

p.s. Mai am ficul asta pe un forum

read die read     colega banca era oarecare oras tokyo cerul era acoperit nori intunecosi

56.5KB

Modificat de Izumi^_^ (acum 11 ani)


pus acum 11 ani
   
mika-senpai
♣ Kage ♣

Din: Coreea^^..
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 406
hm,interesanta ideea asta care o folosesti tu aici in fic.
nu conteaza prea mutl marimea daca dai ceva intro propozitie^^[desi si mie imi plac cap. lungi]
sunt unele greseli minore de tastare pe care toti le avem)) dar nu cont. in rest e dragut.nu ma pot pronunta acum doar gambate^^!


_______________________________________
^^

pus acum 11 ani
   
Izumi^_^
♣ Genin ♣

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 78
Da, scuze pentru greselile alea de tastare. N-am mai corectat capitolul si scuze ca n-am pus next-ul de mult timp.

Capitolul 2

Crima sangeroasa

Zilele treceau la fel de repede cum valurile marii se izbesc de tarm.

Inca de dimineata ziua aceea avea sa fie una memorabila. Desi refuzam sa cred ca in viata mea poate exista ceva mai captivant decat cartile mele politiste, Universul, sau mai bine zis ,,Puterile Universului ‘’ de care obisnuia bunica mea sa vorbeasca inainte sa moara , aveau sa-mi pregateasca o surpriza.

Bunica era o persoana cu adevarat speciala. Pe langa faptul ca ea a avut mare grija de mine cand parintii mei erau mai tot timpul plecati , de la ea am invatat tot ce stiu si tot de la ea am deprins pasiunea pentru cartile politiste. Obisnuia sa-mi citeasca un capitol in fiecare seara in speranta ca asa voi adormi insa totdeauna acest lucru avea efectul invers. Nu puteam adormi pana nu aflam cine era faptasul. De fiecare data, inainte sa plece din camera, eu ma prefaceam ca am adormit doar ca sa pot pune mana pe acea carte, cititid singura pana adormeam apoi, stiind fiecare capitol, in celelalte nopti adormeam imediat ce bunica incepea sa-mi citeasca asa-zisa continuare.

Am procedat asa pana cand ea s-a imbolnavit si atunci imi citeam singura in fiecare noapte pana cand ea s-a dus lasandu-mi cartile si toate celelalte povesti si superstitii ale ei.

Cum spuneam, in acea zi urma sa am o surpriza la care nu m-as fi asteptat nici in cele mai interesante vise ale mele.

Cand eu si Mai am ajuns la scoala, am fost oprite de cativa politisti care incercau cu greu sa stapaneasca gloata de copii aflatii in curtea scolii, plina oricum de banda izolatoare, semnalizatoare luminoase si folie de plastic.

Adevarul este ca, defapt eram mult prea curioasa asa ca am lasat-o pe Mai in multime si m-am dus in spatele scolii, unde stiam ca era o intrare pe care nu am mai folosit-o din clasa a noua. M-am indreptat cu pasi repezi spre zidul exterior, unde sub fereastra de la una din clasele nefolosite , se afla o usa micuta ce ducea intr-o incapere intunecoasa in capatul careia se afla o scara. Stergandu-ma de praful acumulat cand am intrat, am urcat pe acea scara care strabatea scoala in inaltime, fiind cate o iesire ascunsa la fiecare etaj.

Am urcat o vreme, timp in care facem mici opriri analizand fiecare etaj, asigurandu-ma ca nu am trecut de locul asupra caruia se adunase tot acest interes si mister ascuns in spatele unor politisti de mana a doua.

Continuand sa strabat peretii interiori ai scolii, am fost martora unei scene sangeroase si dezastroase in acelasi timp.

Pe hol, in fata baii fetelor de la erajul trei, zacea pe podea, intr-o balta de sange, un cadavru decapitat. Capul statea la picioare avand o privire terifiata, gura ramanand inclestata de teama. Pe fata sa se puteau observa taieturi, care mai de care mai adanci, vanatai si semne ramase in urma unei batai. Hainele cadavrului erau acoperite de sange, observandu-se totusi un pullover galben, sfasiat. Chipul sau imi era de nerecunoscut datorita urmelor lasate de atacator.

Muscandu-mi buza inferioara si strangand din pumni, am privit cu groaza cum unul din poltitsti a luat capul victimei si l-a bagat intr-o punga neagra, marcand apoi punga cu o pasta alba si dandu-i-o altuia care probabil avea un grad mai mare.

Am stat asa cam cinci minute, ingrozita, simtind un fior rece pe sirea spinarii, pastrandu-mi pozitia de statuie, fara sa-mi iau ochii de la scena crimei.

Teama cu care am privit totul m-a surprins. Mereu am considerat ca pot trece cu usurinta peste o astfel de scena, avand in minte capitolele sangeroase pe care le-am citit cu mult interes si pasiune, insa odata cu acea crima de la erajul trei mi s-a demonstrat ca fictiunea nu se compara cu realitatea.

Dupa ce mi-am revenit, am continuat sa supreveghez activitatea autoritatiilor pana cand …

Va urma


pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la