♥˙·•♥Romania Anime♥●·˙♥
O primăvară ca-n poveşti!
Lista Forumurilor Pe Tematici
♥˙·•♥Romania Anime♥●·˙♥ | Inregistrare | Login

POZE ♥˙·•♥ROMANIA ANIME♥●·˙♥

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
micky_miha pe Simpatie
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 43 ani
♥˙·•♥Romania Anime♥●·˙♥ / ♦ Introducere ♦ / Scurt ghid pentru utilizatorii noi Moderat de Cola`, Lithium, LySa, No name!<3, ^Kyung-Mi^, sakura chan
Autor
Mesaj Pagini: 1
Methy
.~[Admina]~.

Din: Piatra Neamt
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 5256
1.Unul din primele lucruri pe care vi le recomand sa le faceti cand va inscrieti este dezactivarea notificarilor. Intrati pe profilul vostru si dezactivati optiunea "Bifeaza activarea notificarile pentru topicurile initiate si raspunsuri.". In acest mod, nu veti mai primi e-mailuri enervante de fiecare data cand se posteaza intr-un topic in care ati postat si voi.

2.Tot pe pagina de profil, va puteti incarca un avatar si/sau o semnatura. Acestea va ofera individualitate si va pot ajuta sa va faceti remarcati printre membrii forumului.
Pentru a va pune un gif animat la avatar, cititi acest ghid.

3.Pentru a posta imagini pe forum sau pentru a conferi efecte speciale textului se foloseste BBCode. Click aici pentru a afla mai multe despre acest limbaj.

4.Cititi regulamentul inainte de a posta, iar daca aveti probleme accesati paginile de Intrebari sau Nemultumiri.

5. Nu va speriati daca din cand in cand cate o pagina e indisponibila temporar, forumul mai face asa uneori. E de ajuns sa dati un Refresh(F5) ca sa isi revina. Evitati de asemenea sa tineti deschise in acelasi timp mai multe ferestre cu topic-uri ale forumului, deoarece e posibil ca atunci cand postati ceva sa fiti atentionati ca nu aveti cookies activate; in acest caz, va intoarceti la pagina precedenta(cu butonul Back din bara de meniu) si dati din nou Submit, insa unele browsere s-ar putea sa nu salveze informatia si sa fiti nevoiti sa scrieti din nou.

6.Raportati adminei(adica mie) orice fel de conflicte sau nemultumiri pe care le aveti fata de alti utilizatori. Nu divulgati niciodata, nici macar in mesaje private, adresa completa, numarul de telefon sau alte date de identificare in afara de adresa de e-mail(si asta doar in cazul in care aveti incredere deplina in acea persoana). Acest lucru e valabil pentru orice site pe care va inregistrati.

Acestea fiind spuse, va doresc navigare placuta pe forum! Va rog sa postati in acest topic doar daca aveti modificari sau idei pentru alte puncte.



_______________________________________

                >> My blog xD <<

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la