♥˙·•♥Romania Anime♥●·˙♥
O primăvară ca-n poveşti!
Lista Forumurilor Pe Tematici
♥˙·•♥Romania Anime♥●·˙♥ | Inregistrare | Login

POZE ♥˙·•♥ROMANIA ANIME♥●·˙♥

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
AlexandraPopa la Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 39 ani
♥˙·•♥Romania Anime♥●·˙♥ / ◊ Fan fiction ◊ / De la uman la neuman Moderat de Cola`, Lithium, LySa, No name!<3, ^Kyung-Mi^, sakura chan
Autor
Mesaj Pagini: 1
darkiris03
♣ Genin ♣

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 61
De la uman la neuman

Sumar: Povestea de dragoste dintre Raluca Maria si iubitul ei Christian. Adevarata aventura incepe cand cei doi sunt fortati de imprejurari sa se desparta. Raluca se intoarce acasa, unde viata ei va deveni mai agitata ca inainte, iar el ramane in locul unde ei s-au cunoscut.

Gen: Romane, supernatural


C1

De cand asteptam asta! Sa evadez, sa fiu libera si mai ales departe de casa. Majoritatea oamenilor se simt cel mai bine acasa, se bucura sa aiba acest ”acasa”, unde sa se refugieze cand lucrurile merg prost sau cand au nevoie de ocrotire, dar eu, eu nu sunt ca ei, eu ma simt cel mai bine cat mai departe de casa, locul ala nu-mi aduce atat de multa ocrotire si liniste pe care ar trebui, ba din potriva nu face decat sa ma agite. Si uite-ma acum singura in tren tastand mesaje de zor ca o textaholica. Nu conteaza cine e destinatarul, oricine este bine venit, doar sa-mi treaca timpul altfel. In vangon sunt doar cativa oameni, fiecare preocupat cu cate ceva, probabil nici nu ma observa, cu atat mai bine, nu sunt genul care sa tanjeasca sa fie in centrul atentiei. La scoala, inafara de colegi si cativa fosti colegi, nu ma mai cunosc decat 4-5 persoane. Nici pe departe “miss poluparitate”! Si consider ca este mai bine asa: fara popularitate, fara stres. Acum, serios, nimeni nu poate inventa barfe stupide despe “fata invizibila”.
    Am ridicat ochii din telefon pentru o secunda si am privit spre geam, mai aveam destul de mers. Trenul s-a oprit, peste 3 minute. O tanara mamica, careia ii dadeam cam 23 de ani, s-a aseazat in fata mea, tara dupa ea o geanta mare de calatorie si o fetita careia nu-i dadeam mai mult de 5 ani. Prea tanara pentru un copil, daca ma intrebi pe mine. Am salutat-o cu o privire si am ajutat-o sa isi puna geanta sus, in locul pentru bagaje. Pentru 2 secunde i-am vazut privirea, nu sunt eu genul de “cititoare de oameni”, dar ochii aceia negri erau atat de usor de deslusit! Erau tristi si obositi, dupa cum privea fetita, imi dadea impresia ca nu o dorise, ci totul fusese doar un accident, nici tatal nu cred ca era prea incantat, asta daca fetita avea asa ceva. Tot drumul nu am auzit-o sa vorbesca la telefon. As fi crezut ca nu avea unul, daca nu ar fi tradadat-o umflatura buzunarului drept si faptul ca se uita la ceas din ce in ce  mai des. Poate se grabea. Nu am schimbat nicio vorba, inafara de “Scuze!” din partea ei cand fetita si-a scapat una dintre jucari pe genunchii mei si un” E-n regula!” din partea mea. Mi-am deschis geanta si i-am dat fetitei cateva caramele, ultimele pe care le aveam, parea putin infantil din partea mea, dar inca imi placeau dulciurile mai mult ca unui copil de 10 ani, desi eu eram cu aproape 8 ani mai mare. Fetita a ingaimat un “Multumesc!” si si-a reluat locul pe scaun.
    Trenul s-a oprit iarasi, peste cam 3 ore, femeia si-a luat fetita, geanta si a pleacat fara sa ma priveasca, nu ma asteptam la nimic, dar mi se parea politicos sa salute macar, chiar daca eram o necunoscuta. Dar nu am condamnat-o, ochii ei devenisera din ce in ce mai tristi cu cat ne apropiam mai mult de statia la care trebuia sa coboare, pentru o secunda am avut impresia ca au devenit mai luciosi ca inainte, lacrimi…Poate simtea si ea ca mine: acasa nu gasea linistea de care avea nevoie.
    Mi-am intins picioarele sub scaunul din fata. Scaunele alea chiar erau incomode! Mult prea tari. Am continuat sa tastez, desi deja ma plistisisem de asta. Mi-ar fi placut sa fi luat o carte cu mine, orice gen, atunci nu conta. Putea fi si un roman gen “Ion”. Vai! Cat am putut uri romanul asta! Tarani idioti cu gandire arhaica, cu ce ma ajuta pe mine asta, fata din secolul XXI, sa ma dezvolt din punct de vedere intelecutal? Cu nimic! Din pacate profa mea  nu a fost prea incantata cand i-am citit eseul scris pe baza acestei teme. Drept rasplata am primit un mare 2, care mi-a distrus media, asta pe langa multimea de apostrifari din partea ei si a inca 2 profesori din liceu, ca sa nu mai zic de colegii de la sat, multi dintre ei traind intr-o lume asemanatoare cu cea din roman, care nu au fost deloc incantati de creatia mea. Cretini! Cand vor invata ce inseamna evolutia? Nu va imaginati ca sunt un fel de geniu ciudat, dar nici genul de tarancuta fricoasa care accepta s-o incaseze de la sot/iubit/prieten si sa mai aiba si neinspirata idee sa spuna ca asta este dovada de iubire. Nu, zau? Tare sunt curioasa sa vad care ar avea curaj sa dea in mine? Ce daca nu sunt prea solida, asta nu inseamna ca nu pot riposta.
    M-am uitat la ceas. Era trecut de 1:30. Pfff! Traiesc in Romania, l-a ce ma asteptam? Sa ajung la timp? Si totusi o interziere de o ora si jumatete era prea mult chiar si pentru Romanica. Trenul a ajuns in cele din urma in gara. Nu a durat atat de mult, adica am trecut doar 3 minute de cand m-am uitat la ceas, dar stii cum e atunci cand iti doresti sa ajungi undeva din tot sufletul, ai impresia ca timpul se scurge mai greu. Am luat bagajele si am iesit pe hol. Langa tren ma astepta o matusa, masina era parcata putin mai departe de peron. Am imbratisat-o, mi-a luat bagajele si am urcat in masina. Afara temperature era mult mai scazuta decat ar fi trebuit sa fie intr-o noapte de iulie, dar asta nu m-a deranjat prea tare, eram mult prea obosita. Am vorbit despre calatorie pana acasa. Am dormit bustean in seara aia, imbracata doar cu pantalonii de trening si sus cu sutienul.


P.S.: E prea lung postul?

Modificat de darkiris03 (acum 12 ani)


_______________________________________
Mereu inainte spre necunoscut.

Un forum dedicat exclusiv ficurilor

pus acum 12 ani
   
hanako
♣ Genin ♣

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 77
Chiar deloc pentru mine cu cat mai mult cu atat mai bine  
Imi plac genurile desi nu le am cu cele romance.
E cam multa naratiunea, e bine asa imi pot imagina totul cu claritate, dar putin dialog nu strica asa ca:

N
E
X
T!


pus acum 12 ani
   
darkiris03
♣ Genin ♣

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 61
Pentru inceput am pus mai multa naratiune pt ca vreau sa o cunoasteti mai bine pe Raluca, dar pe parcurs voi avea si dialog din belsug.

Multumesc ca ai trecut pe aici ^^


Auzeam zgomote in jurul meu. Earm treaza, dar nu deschideam inca ochii. Ascultam cu atentie sa vad unde ma aflam. Sa fiu sigura ca nu era un vis. Nu, era realitatea, am ajuns cu bine la destinatie. Nu era doar un vis. Din camera alaturata auzeam soapte, m-a concentrat sa aud mai bine. Erau Alexandra, sora mea mai mica, si Ioana, verisoara mea de acceasi varasta, vorbeau despre cat de lenesa eram eu.
    -Va aud!, am strigat din pat, dar fara sa deschid ochii si cu fata inca scufundata in perna. Imi era atat de bine!
    Pasi grabiti s-au auzit venind spre mine, am deschis ochii si le-am vazut pe amandoua. Doua fete de 13 ani, cam aceeasi inaltime, acelasi par de caramel, aceiasi ochi de chihlimbar. Ai fi zis ca mai degraba ele erau surori, iar eu verisoara lor. Le-am imbratisat. Pe Ioana nu o mai vazusem de doi ani, iar pe Alexandra de cand a plecat acum 2 saptamani. Eu am fost retinuta cu cateva treburi pe acasa, asta mi-a intarziat venirea. Dar acum eram aici si asta era tot ceea ce conta pentru mine. M-am ridicat din pat si am tras puternic aer in piept. Mirosul placut din casa asta a ramas neschimbat. Am strans patul, m-am schimbat si am mers la bucatarie, insotita de Alexandra si Ioana.
Revedereile sunt mereu la fel, imbratisari, pupaturi ”Ce mai faci?”, “Ai mai crescut!” etc. lucruri pe care oamenii le zic in general. Ne-am asezat la masa si am mancat. Peste! Perferatul meu! Da, iarasi ma purtam ca un copil mic. Uneori este bine, dupa parerea mea, sa pastrezi in tine acel spirit de copil, dar sa nu-l lasi sa te domine. Bineinteles ca aceasta latura a mea este cunoscuta doar de cateva persoane.
In timp ce mancam m-am uitat in jurul meu, imi era atat de cunoscuta si draga aceasta bucatarie. Bunica mea statea pe un scaun in spatele meu si ne privea, se odihnea putin. Am terminat de mancat. Fetele au disparut imediat, tovarasii lor de joaca le asteptau de mult pe afara. Eu am ramas in bucatarie sa strang masa. Am mai stat putin cu bunica, mi-a lipsit mult. O femeie micuta, mult mai micuta decat mine, cu ochii albastri si calzi. Am iesit din casa, nu stiam ce sa fac, am intrat putin pe laptop, ma plictiseam. Sa ies afara? Neah! Mai bine ma uitam la un perete gol si filozofam. Nu aveam niciun motiv sa imi las laptopul si mai ales munca mea de o luna din Jade Dynasty sa  se duca pe apa sambetei, tineam mult la caracterul din acest joc. Am continuat sa ma joc pana cand matusa mea a intrat in casa si m-a intrebat, daca voiam sa merg cu ea prin oras, pe la firma. Am acceptat, m-am schimbat si am plecat, toate 3.
Stateam in dreapta soferului si admiram orasul. Cat de mult mi-a lipsit! Stiu drumul asta atat de bine incat simt ca l-as putea strabate cu ochii inchisi. Vin aici de mica, cred ca de cand aveam 2 ani. Nu aveam niciun prieten aici, ci doar rude. Nu am incercat niciodata sa ma apropi de nimeni, sincer, nici nu am intalnit prea multe persoane noi.
Locul asta imi trezea o multime de amintiri. Cele mai frumoase amintiri ale mele erau legate de orasul acela. Acolo am invatat ce inseamna libertatea, acolo am vazut oameni draguti care nu asteptau nimic in schimb de la mine, acolo m-am indragostit de muzica, mai exact de o chitara acustica veche de culoarea lemnului de cires, acolo puteam face aproape tot ce voiam si cel mai important: acolo nu eram obligata sa stau inchisa intre 4 pereti albi blestemati care ma faceau sa ma simt ca inchisa intr-un ospiciu. Sentiment pe care il aveam adesea acasa, unde singura mea legatura cu lumea de afara era reprezentata de o carcasa de plastic plina de circuite conectata la internet.
Inainte sa-mi dau seama masina s-a oprit. Uite firma! A carei curte este plina de caini si al carei pot plin de pisici. Imi plac animalele: cainii de talie mare si pisicile de talie mica. Cainii mici m-au enervate mereu, dau impresia ca au nevoie de fie protejati, incapabili sa protejeze. Un caine lup a venit in spre noi, nu voia sa ne atace, s-a oprit langa mine, i-am intins mana ( am citit undeva ca in acest mod cainii te cunosc, simt ce fel de om esti ). Dupa ce l-am lasat sa-mi adulmece mana, l-am mangaiat usor pe cap. Daca ar fi fost putin mai mare, as fi zis ca este un varcolac. Gandul acesta m-a facut sa chicotesc, nu m-a auzit nimeni, eram singura cu lupul. Eram pasionata de supranatural de mica, in special de vampiri. De multe ori ma intrebam cum ar fi sa fiu vampir. (Probabil as fi avut mainile mai reci decat le aveam.) Aceasta pasiune a mea nu a fost niciodata vazuta cu ochi buni de cei din jurul meu. Ma numeau adesea “ciudata” sau “nebuna”, vazandu-le comportamentul, am preferat sa tac, sa nu mai impartasesc nimanui pasiunea mea, dar nu am renuntat niciodata la ea. Pe mine nu ma facea sa ma simt ciudata, ci diferita intr-un mod pozitiv. Nu mi-a placut niciodata mersul dupa turma, sa fac un lucru doar pentru ca era la moda, pentru ca toti ceilalti in faceau. Acum “dragostea” pentru vampire a devenit un fel de moda de la Twilight incoace. Acum numai esti ciudat, daca iti plac vampirii, ci la moda. Ma lasi? Nu am nimic cu aceasta carte, nu am citit-o, doar am vazut doar filmele, cam seci.


_______________________________________
Mereu inainte spre necunoscut.

Un forum dedicat exclusiv ficurilor

pus acum 12 ani
   
Methy
.~[Admina]~.

Din: Piatra Neamt
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 5256
Imi place mult stilul tau de a scrie, e acel gen care te mentine interesat atunci cand citesti o carte, si de asemenea face textul mai putin obositor pentru cititor. Eu una astept cu nerabdare continuarea, si vreau sa mentionez ca si pe mine ma cheama Raluca Maria. ^^

Offtopic: Romanul Ion ramane ca model pentru parvenitii care cauta sa se imbogateasca rapid prin orice mijloace mai putin munca, dar si pentru ignorantele care alearga numai dupa rebeli, care se dau oricui, care gandesc cu inima si cu orice altceva, dar nu cu creierul. Romanul mi s-a parut unul captivant, insa m-au scos din sarite opiniile profului de romana: cum se face ca Ion, o bruta lacoma care nu arata niciun pic de compasiune pentru sotia sau copilul lui, ei bine, tocmai el e privit ca o victima, ca un model de inteligenta si perseverenta?


_______________________________________

                >> My blog xD <<

pus acum 12 ani
   
darkiris03
♣ Genin ♣

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 61
Nu neg ce ai spus despre romanul Ion, este o capodopera intr-adevar. Multumesc ca ai trecut pe aici^^ Voi posta continuarea.
Btw numele meu e Maria, dar numele personajului este Raluca Maria, pt ca imi place mult numele Raluca.


C2

Restul zilelor s-au scurs cam ca aceasta, cu mici-mari diferente. Matusa noastra ne-a plimbat prin multe locuri, am cunoscut oameni noi. Cu Ioana si Alexandra nu stateam prea mult, ele fiind mai mereu plecate pe afara cu amicii lor.
Intr-una din zile am mers la un concert de muzica clasica, nu ma dadeam in vant dupa muzica clasica, dar daca aveam posibilitatea sa merg gratis, mai exact sa-mi plateasca altcineva biletul, la un concert, de ce as refuza? Plus ca-mi placea sa experimentez lucruri noi.
Iata-ma in masina in drum spre concert cu unul dintre cei mai trazniti dintre unchii mei si cu sotia lui, bineinteles.
-Diana, nu ai vreun fat-frumos care sa te astepte sa te intorci acasa? Ma intreaba unchiul meu.(El era singurul care imi spunea “Diana” ceilalti imi spuneau “Raluca” sau “Rikky”)
-Nu.
-De ce, ma’ puiule?
-Hm…eu sunt putin mai pretentioasa cand vine vorba de baieti. Ii spun pe un ton putin arogant. Nu am vrut aceasta intentie, pur si simplu asa mi-au venit cuvintele
-Iau asta intr-un sens pozitiv. Mi-a raspuns schimbandu-si atitudinea glumeata de mai devreme.
Asa si trebuia luata.
-Vreau sa zic ca daca baiatul fumeaza ca o locomotive si bea de rupe, acuma doara n-o sa stau impreuna cu el? Sau daca nu am ce discuta cu el, pe post de ornament nu-l pot tine.
Nu mi-a mai zis nimic legat de asta, mi-a povestit despre sora lui care s-a casatorit la varsta de 18 ani. Prea devreme, daca ma intrebi pe mine. Casatoria in mintea mea este ceva din viitorul foarte indepartat, nu ma vedeam casatorita pana un ma puneam pe picioare. Adica ar fi absurd: fara scoala, fara casa, fara bani. Ce voi face? Voi astepta sa-mi dea sotul banii cu taraita? Eventual cand se satura de mine:”I’m sorry, baby! But you have to leave.”
Am ajuns cu cateva minute inainte de inceperea concertului. Am facut cateva poze, unchiului meu ii place foarte mult asta, el este “omul cu pozele”. Pe matusa mea o irita putin comportamentul lui usor infantil, dar pe mine ma amuza. Concertul a fost mai interesant decat ma asteptam eu, nu eram genul ala de concert la care te lua somnul, dirijorul stia cum sa anime atmosfera.
In noaptea aceea am dormit in apartamentul lor. La intoarcere mintea mea zbura intr-o mie de directii, imi era imposibil sa-l fixez asupra unui singur lucru. M-am gandit putin si la intrebare cu “fat-frumos”, nu prea am acordat multa atentie baietilor din jurul meu niciodata. Adica le aruncam o privire, o scurta analiza si apoi…pa! Daca nu imi starneau interesul. De multe ori cred ca sentimental era reciproc, dar  nu-mi pasa.
Am dormit ca un prunc, o noapte fara vise. Una dintre putinele nopti fara vise. Vaduva intunecata m-a iertat de putine ori. Ma tragea adesea cu toata forta intr-un taram diferit de cel in care traiesc eu, dar care seamana atat de mult cu el. De multe ori am avut experiente neplacute pe acest taram. Cu timpul am invatat sa lupt cu ele, am experimentan ceea ce se numeste “vis lucid”. Termenul se refera la a avea mintea limpede si la a fi constient ca acela este visul tau si nimeni altcineva, inafara de tine, nu-l poate controla. Am avut ceva de lucrat, dar acum sunt over power, in visele mele eu detin puterea. Acum visele mele erau mai vi si mai colorate ca niciodata, uneori ma intrebam daca erau vise sau realitate.
Dimineata urmatoare, insotita de matusa mea, am mers la biserica. Acasa nu am obiceiul sa vizitez biserica, asta din cauza preotului nemernic, a babelor isterice si a multimii de puslamale care au facut din curtea bisericii loc de rendez-vous. Oribil! Oamenii astia nu au pic de respect pentru religie. Acestea erau cateva motiv, cel mai important era acela ca nu am ce invata de acolo. Preotul nu facea decat sa citeasca aceleasi slujbe le nesfarsit, iar oamenii credeau ca doar daca veneau la biserica si le ascultau vor fi mantuiti. Si mai este si prostia cu spovedani. Sa fim seriosi! Poate ca preotul ala are mai multe pacate decat mine, cum poate fi el un mijlocitor intre mine si Dumnezeu? Si apoi, lucrurile nu erau atat de simple pe cat ni le prezenta el: ingenunchezi, iti pune roba in cap, iti pune 2, 3, 4, 5, 10 intrebari, tu raspunzi sincer de nu se mai poate, el zice ca se va ruga pentru tine si gata. Neah…nu e asa de simplu. Nu zic ca eram eu mare sfanta, dar atata lucru stiam si eu. Mama mea mi-a explicat in mare cum sta treaba cu mantuirea. Am mai fost la cateva adunari ale baptistilor, unde am mai invatat cateva lucruri, dar ei si-au schimbat locatia, iar eu din diverse motive nu puteam merge acolo.
Dar sa revenim. Biserica la care am fost era mare si alba, o cladire construita cu bun gust. S-au discutat lucruri interesante acolo. Mi-ar fi placut sa mai fi mers, dar n-am mai facut-o, probabil din prostie, alta explicatie nu am. Spre final ne-a fost prezentat un material despre cativa misionari plecati din Romania in zone in care crestinismul nu era vazut cu ochii buni. Mi se parea nedrept. Fiecare om este liber sa aleaga. Si ce daca tara in care omul respective traieste nu are un sistem politica de tip democratic? Iar despre interzicerea Crestinismului, ma intreb: oare celor care fac asta le-ar conveni sa li se impuna sa traiasca dupa doctrinele crestinismului?


_______________________________________
Mereu inainte spre necunoscut.

Un forum dedicat exclusiv ficurilor

pus acum 12 ani
   
Methy
.~[Admina]~.

Din: Piatra Neamt
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 5256
Supe! Deja iubesc personajul principal, ma regasesc in multe dintre trasaturile ei. Si mi-ai starnit interesul pentru urmatorul capitol.
Nu stiu ce sfaturi sa iti dau, totul e perfect. Doar sa fii atenta la micile greseli de scriere(ca de exemplu vi in loc de vii); stiu ca de fapt cunosti forma corecta, dar intr-o lucrare de olimpiada sau un articol de revista te-ar putea compromite.
Spor la scris!


_______________________________________

                >> My blog xD <<

pus acum 12 ani
   
darkiris03
♣ Genin ♣

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 61
C2

Restul zilelor s-au scurs cam ca aceasta, cu mici-mari diferente. Matusa noastra ne-a plimbat prin multe locuri, am cunoscut oameni noi. Cu Ioana si Alexandra nu stateam prea mult, ele fiind mai mereu plecate pe afara cu amicii lor.
Intr-una din zile am mers la un concert de muzica clasica, nu ma dadeam in vant dupa muzica clasica, dar daca aveam posibilitatea sa merg gratis, mai exact sa-mi plateasca altcineva biletul, la un concert, de ce as refuza? Plus ca-mi placea sa experimentez lucruri noi.
Iata-ma in masina in drum spre concert cu unul dintre cei mai trazniti dintre unchii mei si cu sotia lui, bineinteles.
-Diana, nu ai vreun fat-frumos care sa te astepte sa te intorci acasa? Ma intreaba unchiul meu.(El era singurul care imi spunea “Diana” ceilalti imi spuneau “Raluca” sau “Rikky”)
-Nu.
-De ce, ma’ puiule?
-Hm…eu sunt putin mai pretentioasa cand vine vorba de baieti. Ii spun pe un ton putin arogant. Nu am vrut aceasta intentie, pur si simplu asa mi-au venit cuvintele
-Iau asta intr-un sens pozitiv. Mi-a raspuns schimbandu-si atitudinea glumeata de mai devreme.
Asa si trebuia luata.
-Vreau sa zic ca daca baiatul fumeaza ca o locomotive si bea de rupe, acuma doara n-o sa stau impreuna cu el? Sau daca nu am ce discuta cu el, pe post de ornament nu-l pot tine.
Nu mi-a mai zis nimic legat de asta, mi-a povestit despre sora lui care s-a casatorit la varsta de 18 ani. Prea devreme, daca ma intrebi pe mine. Casatoria in mintea mea este ceva din viitorul foarte indepartat, nu ma vedeam casatorita pana un ma puneam pe picioare. Adica ar fi absurd: fara scoala, fara casa, fara bani. Ce voi face? Voi astepta sa-mi dea sotul banii cu taraita? Eventual cand se satura de mine:”I’m sorry, baby! But you have to leave.”
Am ajuns cu cateva minute inainte de inceperea concertului. Am facut cateva poze, unchiului meu ii place foarte mult asta, el este “omul cu pozele”. Pe matusa mea o irita putin comportamentul lui usor infantil, dar pe mine ma amuza. Concertul a fost mai interesant decat ma asteptam eu, nu eram genul ala de concert la care te lua somnul, dirijorul stia cum sa anime atmosfera.
In noaptea aceea am dormit in apartamentul lor. La intoarcere mintea mea zbura intr-o mie de directii, imi era imposibil sa-l fixez asupra unui singur lucru. M-am gandit putin si la intrebare cu “fat-frumos”, nu prea am acordat multa atentie baietilor din jurul meu niciodata. Adica le aruncam o privire, o scurta analiza si apoi…pa! Daca nu imi starneau interesul. De multe ori cred ca sentimental era reciproc, dar  nu-mi pasa.
Am dormit ca un prunc, o noapte fara vise. Una dintre putinele nopti fara vise. Vaduva intunecata m-a iertat de putine ori. Ma tragea adesea cu toata forta intr-un taram diferit de cel in care traiesc eu, dar care seamana atat de mult cu el. De multe ori am avut experiente neplacute pe acest taram. Cu timpul am invatat sa lupt cu ele, am experimentan ceea ce se numeste “vis lucid”. Termenul se refera la a avea mintea limpede si la a fi constient ca acela este visul tau si nimeni altcineva, inafara de tine, nu-l poate controla. Am avut ceva de lucrat, dar acum sunt over power, in visele mele eu detin puterea. Acum visele mele erau mai vi si mai colorate ca niciodata, uneori ma intrebam daca erau vise sau realitate.
Dimineata urmatoare, insotita de matusa mea, am mers la biserica. Acasa nu am obiceiul sa vizitez biserica, asta din cauza preotului nemernic, a babelor isterice si a multimii de puslamale care au facut din curtea bisericii loc de rendez-vous. Oribil! Oamenii astia nu au pic de respect pentru religie. Acestea erau cateva motiv, cel mai important era acela ca nu am ce invata de acolo. Preotul nu facea decat sa citeasca aceleasi slujbe le nesfarsit, iar oamenii credeau ca doar daca veneau la biserica si le ascultau vor fi mantuiti. Si mai este si prostia cu spovedani. Sa fim seriosi! Poate ca preotul ala are mai multe pacate decat mine, cum poate fi el un mijlocitor intre mine si Dumnezeu? Si apoi, lucrurile nu erau atat de simple pe cat ni le prezenta el: ingenunchezi, iti pune roba in cap, iti pune 2, 3, 4, 5, 10 intrebari, tu raspunzi sincer de nu se mai poate, el zice ca se va ruga pentru tine si gata. Neah…nu e asa de simplu. Nu zic ca eram eu mare sfanta, dar atata lucru stiam si eu. Mama mea mi-a explicat in mare cum sta treaba cu mantuirea. Am mai fost la cateva adunari ale baptistilor, unde am mai invatat cateva lucruri, dar ei si-au schimbat locatia, iar eu din diverse motive nu puteam merge acolo.


_______________________________________
Mereu inainte spre necunoscut.

Un forum dedicat exclusiv ficurilor

pus acum 12 ani
   
Methy
.~[Admina]~.

Din: Piatra Neamt
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 5256
Dar asta e acelasi capitol...

_______________________________________

                >> My blog xD <<

pus acum 12 ani
   
darkiris03
♣ Genin ♣

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 61
Scuze, am postat gresit:">




Urmatoarele zile au trecut la fel: plimbari cu masina, vizite, dimineti trase la indigo. Deobicei nu-mi placea sa fac aceleasi lucruri la nesfarsit, devineau enervante, dar cu viata de aici m-as fi putut lesne obisnui. Alexandra si Ioana erau mai tot timpul pe afara cu prietenii lor, despre care imi povesteau adesea seara, cand se intorceau in casa, asta in cazul in care inca mai eram treaza.

Intr-o seara au venit in casa foarte incantate si vesele. Susoteau intre ele si radeau.
-Ce am ratat?, le-am intrebat punandu-le mainile pe umeri. Amandoua au tresarit, nici nu m-au observat in spatele lor.
-Pot sa le dau baietilor un mesaj de pe numarul tau?, m-a intrebat Alexandra. I-am intins telefonul fara chef.
-S-or dus sa fure mere!, a spus Ioana entuziasmata. Si au zis ca ne vor aduce si noua cateva.
Am zambit amuzata de entuziazmul ei si m-am intors la trebuiele mele.

Ii cunosteam pe cativa dintre prietenii lor, am fost si eu de cateva ori pe afara, luam o gura de aer si apoi intram inapoi in casa. Ma plictiseam. Bunica mea staruia sa ies afara seara, aerul avea sa-mi faca bine, dar eu gaseam mereu cate o scuza stupida sa nu ies.
Pana la urma bunica a invins. Intr-una din seri am iesit afara. De data asta erau mai multi baieti cu care se jucau Alexandra si Ioana. Eram putin ametita din cauza ecranului la care ma holbasem toata ziua asa ca nu am fost prea atenta la ei, am aruncat doar cate o scurta privire fiecaruia. Imi placea sa incerc sa citesc oamenii, desi nu prea imi iesea. Am recunoscut pe unul dintre ei, il mai vazusem si inainte, Alexandra si Ioana nu erau prea incantate de prezenta lui. Mai erau inca cativa: unul cu privirea inteligenta, avea cam aceasi inaltime ca a mea, altul zamberet si pus pe glume. Celorlalti nu le-am dat prea multa atentie. M-am asezat pe teava de gaz de langa un gard si am urmarit “spectacolul”. Sora si verisoara mea le mai ardeau cate una cu o joarda baietilor. Doamne, zapacite mai erau! Le-am confiscate de 2 ori betele, asta mai mult din cauza ca ma plictiseam. Unul l-am dat inapoi, unul l-am pastat, il treceam plictisita prin iarba din jurul tenesilor mei, incercam sa o incalcesc pe el, fara prea mult succes.
Fetele s-au asezat langa mine. Alexandra spune pe un ton autoritar:
-Cine sta langa Mircea, inseamna ca este la fel de prost ca el!
Cativa dintre baieti erau deja pe teava de gaz, iar unul dintre ei s-a ridicat sa le faca lor jocul. Ma amuza sa stau si sa ii privesc. Am ridica ochii spre cer cautand luna, dar nu am vazut-o nicaieri.

Peste catva timp am plecat fiecare la casa lui. Mi-a placut seara aceea, nu-mi amintesc daca am vorbit cu cineva, dar m-am simtit bine doar stand si privindu-i, auzind greierii si amuzandu-ma.


P.S. Scuze ca nu prea sunt activa, dar am foarte multe de facut pentru scoala


_______________________________________
Mereu inainte spre necunoscut.

Un forum dedicat exclusiv ficurilor

pus acum 12 ani
   
Methy
.~[Admina]~.

Din: Piatra Neamt
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 5256
Heyy... imi pare rau ca nu am mai trecut pe aici ~_~
Ficul e grozav si abia astept urmatoarea parte. Ma identific in trasaturile de caracter ale Ralucai. <3


_______________________________________

                >> My blog xD <<

pus acum 12 ani
   
darkiris03
♣ Genin ♣

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 61
C3

Dimineata aceata am dormit mai mult decat deobicei. Restul diminetii s-a scurs identic cu celelalte: mancarea, vasele, plimbarile etc.
Fetele erau pe afara, eu am dat drumul la pc si in timp ce asteptam sa se deschida, am aruncat o privirea asupra celor petrecute cu o seara inainte. Poate voi iesi si in seara asta sau poate nu, depinde de ce dispozitie voi avea.

Iata ca a venit si seara, mai repede decat as fi crezut eu ca va veni si iata-ma! In toata splendoarea cu ochii in ecranul laptopului jucandu-ma. Singura in casa, deja incepea sa ma enerveze postura asta, as fi inchis pc-ul in secunda aceea si as fi iesit afara, si totusi ceva ma tinea legata acolo. Alexandra a intrat in camera si mi-a aruncat telefonul in brate:
-E mami!, mi-a spus iesind in graba din camera. Sa-mi aduci telefonul, dupa!, am auzit-o strigand din hol.
Probabil se distra pe cinstea, nu voia sa o intrerupa nimic. Am vorbit cu mama, aceeasi discutie ca intotdeauna: ce faci? Esti cuminte? Sa fi cuminte! Sa faci treaba! Sa nu fi obraznica! Sa nu te certi cu sora-ta! Etc. Da, mami! Voi fi copil cuminte, mami! De parca eram scandalagioaica sau instigatoare. In multe situatii am fost mai degraba un catalizator, decat un instigator.
M-am uitat la micutul obiect de comunicare din mana mea. Uite motivul sa ies din casa! Am lasat laptopul de pe genunchii care ardeau din cauza ventilatorului sau. Revista pus dedesubt nu ma ajuta prea mult. Am strans telefonul in mana si am iesit. M-am incaltat in graba cu prima pereche de papuci pe care am gasit-o. Hai sa termin repede si cu asta. Ce noapte frumoasa! Nu am putut sa nu remarc asta, chiar daca ma grabeam. Cerul era batut cu diamante, o noapte senina, aerul era cald, dar nu sufocant, o seara perfecta de vara. Am iesit usor pe poarta, incercand sa nu fac zgomot (imi place sa fiu silentioasa ca o feline). In seara aceea erau si mai multi copii. Mi-am gasit sora jucand carti cu inca cativa, i-am intins telefonul fara sa acord o atentie deosebita niciunuia dintre ei, o privire de ansamblu. Sufiecient. Sora mea a luat telefonul, am dat sa plec.
-Joci si tu?, am auzit o voce din spate. M-am intors in spre cel care mi-a adresat intrebare. O gheara mi-a strans inima. L-am privit fix in ochii. Doi ochii verzi-galbui atat de frumosi si speciali. Nu am mai vazut niciodata ochi cu o asemenea nuanta. Privirea din ei nastea in mine un sentiment nou si placut. M-am dezmeticit repede.
-Mai tarziu!, m-am intors pe calcaie si am intrat in curte.
Ajunsa in casa m-am asezat in fata laptopului, nu prea mai aveam ce face, ma uitam plictisita la ecran. Am deschis un chat box si am scris:”Trebuie sa ies. Noapte buna!”. Am inchis laptopul, am tras un hanorac pe mine si am iesit. La usa m-am intalnit cu Ioana:
-O venit tati!, mi-a spus zambind. Ce privire incocenta are.
M-am asezat pe scara si mi-am tras tenesi in picioare. Chiar cand terminasem de legat sireturile, poarta s-a deschis si in curte au intrat doi barbati, i-am salutat, m-am ridicat de pe scara printr-un salt, am vorbit putin si am disparut prin spatele lor pe poarta. Aceea era acum tinta mea si nu voiam sa ma opreasca nimic. Mi-ar fi parut rau sa nu ma intorc, voiam sa aflu mai multe despre baiatul cu ochii verzi, parea un personaj interesant, ceea ce vazusem in ochii lui imi placea. Si cel mai important era sigurul baiat care imi atrasese atentia vreodata.
Am aruncat o privirea scurta. Nu l-am vazut. C’est la vie! M-am indreptat spre ceilalti cu un slab sentiment de vina, dar peste cateva clipe a aparut si el de dupa un depozit. Am inceput sa jucam carti. Ma feream de ochii lui, de fiecare data cand ii vedeam ma ameteau si mai tare. Mi-era teama sa nu vada si el asta. Un sentiment atat de placut era aceasta ameteala a mea, cu toate astea nu-mi doream sa-i cresc intensitatea.
Am invatat cateva jocuri si i-am invatat cateva jocuri. Oriunde stateam eram langa el. Ma facea sa ma simt bine prezenta lui, chiar daca nu-l cunosteam decat de cateva minute.

Nu stiam cat timp am stat afara, nu-mi aminteam bine nici cand am intrat in curte, tot ce retinusem, cand m-am intins in pat, era o atingere electrizanta si placuta si doi ochii verzi. Noaptea si-a lasat usor vraja asupra mea si inante sa-mi dau seama nu mai eram constienta de nimic.


_______________________________________
Mereu inainte spre necunoscut.

Un forum dedicat exclusiv ficurilor

pus acum 12 ani
   
hanako
♣ Genin ♣

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 77
Actiunea a fost cam grabita la inceput iar si ai cam repetat cuvintele, but no problem. Abea astept sa vad care e treaba cu baiatul acela. Next.

pus acum 12 ani
   
ALeXªnÐrª
♣ Student Academie ♣

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 19
Wai am citit primul capitol si pot sa spun ca mie mi'a palcut si nu m-a plictisit descrierea ca la unele ficuri
Al doilea capitol minunat si placut e ciudat cum o zi obisnuita pare inetresanta
TI'am citi si al treilea capitol si chiar mi'a placut totul as vrea nextul cat mai repede


_______________________________________
             `
                    The true strength, to gaze at weakness
            It's echoing, a voice that could see through anything.
                   The sinking scenery, is wiped by this sleeve.
                          Following the voice, I start walking.


pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la