♥˙·•♥Romania Anime♥●·˙♥
O primăvară ca-n poveşti!
Lista Forumurilor Pe Tematici
♥˙·•♥Romania Anime♥●·˙♥ | Inregistrare | Login

POZE ♥˙·•♥ROMANIA ANIME♥●·˙♥

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
GeorgianaBC din Bacau
Femeie
23 ani
Bacau
cauta Barbat
28 - 80 ani
♥˙·•♥Romania Anime♥●·˙♥ / ◊ Fan fiction ◊ / Coal months Moderat de Cola`, Lithium, LySa, No name!<3, ^Kyung-Mi^, sakura chan
Autor
Mesaj Pagini: 1
~*Asami*~
♣ Genin ♣

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 69
Am hotarat sa imi postez si eu ficul care are ca personaj principal caracterul meu anime.Numele e tradus pe latina si inseamna "Luna de carbune".
Sper sa va placa.Astept critici si pareri si va rog nu fiti duri!!


PROLOG:


Stiam foarte bine de ce.Dar nu voiam sa-i spun.Imi ascunsesem prea bine zambetul si lacrimile.Acum credea ca nu mdi am constiinta si nici sentimente.Am avut incredere in ea.Am privit cum s-a aruncat.Flacarile au absorbit-o; nici nu stia ce gol imens mi-a lasat in inima.Era prietena mea.As vrea so revad.Acum...in prezent...am ramas fara vreun cuvant de spus.Ce-as vrea ca totul sa se termine...Stiu ca asta nu va avea insa un sfasit, dar e un gand placut, desi neadevarat.
Ma doare.
Din spatele meu Ariel ma striga.Ma intorc, schimbandu-mi expresia jalnica a fetei.Arat increzuta, orgolioasa, aroganta, nepasatoare, cu un zambet demonic pe fata.
Degeaba ma avertizeaza, degeaba ma ameninta.Ii spun stergandu-mi zambetul:"Si ce rezolvi daca ma omori acum si va impuneti legea?Aricum n-ai de unde sa sti unde e cartea aceea...Deci..."Am stat sa-i ascult criticile cateva minute."Adios...", zic in cele din urma, zambindu-i.Ma las pe spate, apoi alunec in marea de foc din spatele meu, provocata de explozie.Parca zbor.Prapastia rezultata e adanca.Parul negru ca abanosul se rasfira, acoperindu-mi ochii de culoarea pamantului.
In inima pastrez durerea unei vieti duse in agonie, tristete, frica, ura...Nu stiu de cate ori am murit si a cata oara e asta; cate corpuri am schimbat, de cate ori m-am nascut din neant, singura, o criminala ce-si ascunde sentimentele, cu inima de gheata.
Nimeni nu ma cunoaste, si toti gandesc pripit si ma acuza de toate neplacerile.
Nu ma inteleg, si dac-ar face-o si dac-ar fi facut-o n-as fi fost asa.
Pare un episod prost si banal dintr-o telenovela de doi bani, dar asta e viata mea.
De fiecare data cand mor, mi se asterne in fata ochilor.Remuscarile ma cuprind, dar...asta e...Totusi, parca data viitoare va fi diferit.Cred aceasta de fiecare data.Daca cineva m-ar iubi, m-ar intelege...Si totusi, "Exista iubire".Ce vers pentru cantec ar fi fost asta...Simt parfum de busuioc.E al sangelui meu...




                                                                               UN VIS FRUMOS
                                                                                            SE PLATESTE.


pus acum 13 ani
   
Methy
.~[Admina]~.

Din: Piatra Neamt
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 5256
Frumos scris, cred ca te-ai chinuit ceva, chiar daca e un prolog. ^^
Critici... nu stiu sa-ti dau... nu sunt o persoana critica in general(decat cu mine insami)... deci... astept continuarea. 


_______________________________________

                >> My blog xD <<

pus acum 11 ani
   
ALeXͺnΠrͺ
♣ Student Academie ♣

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 19
Pai e foarte interesant si vreau nextul eu nu sunt o buna scriitoare defapt sunt chiar jalnica si scriu de aproape un an Prologul tau e interesant si misterios dar ai propozitile cam scurte pentru un prolog.Nu prea am inteles partea cu Ariel ce rol a avut?Probabil am s aaflu daca aduci nextul mai repede

_______________________________________
             `
                    The true strength, to gaze at weakness
            It's echoing, a voice that could see through anything.
                   The sinking scenery, is wiped by this sleeve.
                          Following the voice, I start walking.


pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la