♥˙·•♥Romania Anime♥●·˙♥
O primăvară ca-n poveşti!
Lista Forumurilor Pe Tematici
♥˙·•♥Romania Anime♥●·˙♥ | Inregistrare | Login

POZE ♥˙·•♥ROMANIA ANIME♥●·˙♥

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
CosminaCSM
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 39 ani
♥˙·•♥Romania Anime♥●·˙♥ / ◊ Fan fiction ◊ / Trandafirul de cristal Moderat de Cola`, Lithium, LySa, No name!<3, ^Kyung-Mi^, sakura chan
Autor
Mesaj Pagini: 1
Crystal_m_rose
♣ Jounin Special ♣

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 173
ATENTIE:E posibil sa il fi vazut si pe alte siteuri.

PRIMUL CAPITOL VA FI MAI LUNG
Capitolul I:Primul trandafir

E noapte.Liniste afara.Natura si fiinta se scalda in intunericul presarat pe alocuri de lumini micute, stralucitoare, atat de indepartate...Ce este universul?Un spatiu infinit ce gazduieste galaxii,planete, lucruri nedescoperite pana acum, fiinte, mister.
Niciun zgomot nu intrerupe sunetul noptii, greierii canta neincetat la feresatra, frunzele fosnesc usor sub atingerea delicata a aripilor pasarilor de noapte.Niciun om pe strada, niciun latrat, nimic...doar pace...
Ma indrept fara vlaga catre feresatra si privesc orasul pustiu.Mi se pare ca vad o umbra, ca apoi sa imi dau seama ca nu a fost altceva decat o alta halucinatie.Deschid usa pregatita sa plec..nu stiu unde, doar ,vreau sa ma plimb, sa ma regasesc in taina noptii si poate,si pe el, acel personaj misterios.
Merg cu pasi marunti pe aleea luminata slab de felinare .Privesc cerul, o privesc pe ea, Regina Noptii, maiastra ca intodeauna revarsandu-si lumina argintie in fata mea, fiindu-mi calauza spre un drum necunoscut poate chiar si ei.Dar nu..e imposibil. Ea le stie pe toate,ea, Zeita Lunii, ea, cea care mi-a calauzit prima data pasii catre acel loc paradisiac pentru mine , acel loc...infernal pentru unii.
Ma intorc crezand ca aud pasi in urma mea , dar nu vad altceva decat propria-mi umbra, aud doar pasii mei injunghiind linistea de vis .Continui sa merg,calauzita de luna si in curand incep sa murmur o melodie.Nu am idee de unde o stiu, tot ce imi amintesc e ca intr-o dimineata m-am trezit cu ea in cap.
Simt un fior rece care imi strabate sira spinarii, incep sa tremur precum o frunza in adierea vantului, incerc sa nu ma mai gandesc la frig si sa urmez Calea Lunii, dar nu pot, ma simt ca si cum as fi prinsa undeva, intr-un spatiu necunoscut mie si ma intreb daca am ajuns.Simt o mana calda pe umarul meu si ma intorc, dar nu vad nimic.Da..sigur am ajuns.Astept un semn, ceva , dar nu se aude nimic, as vrea sa pot rupe tacerea, dar gura parca imi e cusuta .Incerc sa merg, dar ceva ma opreste.Aud o voce in mintea mea "Inchide ochii !"Si ii inchid.Atunci ii vad, ochii lui, superbii lui ochi, cenusiu-albastrii, privindu-ma fix, de data aceasta cu blandete , dar e ceva ciudat in privirea lui, ceva ce imi aminteste de...
-Observ, ca ai ajuns si acum.Ma bucur sa te vad,Rose.
Incerc sa deschid gura dar nu pot , el continua.
- Nu iti fie teama de umilul meu regat, cred ca te-ai obisnuit deja cu el, chiar daca e doar a doua oara cand vii aici.Urmeaza-ma!
Pasii mei se iau dupa ai lui si in curand ajungem in fata unui castel imens.Luna argintie se vede mare, imensa in spatele lui, inundand pietrele reci, cenusii, de lumina ei binefăcătoare. O pasare zboara singura prin vazduh fara o destinatie, ca si mine, cautand ceva ce nu stie daca va gasi .Un adapost poate, o salvare? Portile masive se deschid si in fata mea se revarsa o lumina orbitoare.El intra intr-o sala rosie, din lemn, o sala calda cu toate ca nu e urma de foc in castel.Eu il urmez, supusa ca in prima noapte .
-Ia loc, te rog,frumosul meu trandafir.Lasa-ma sa iti istorisesc povestea mea...daca ai timp, bineinteles.
In sfarsit gura mea e capabila sa se deschida, spunand doar:
-Sigur, stapane.
Candva, acum...multi, multi ani , eu nu eram decat un tanar tamplar intr-un sat mic,neinsemnat.Imi duceam viata cum puteam, rugandu-ma la Dumnezeu sa ma ajute sa imi gasesc rostul in aceasta viata.Ma intelegeam cu toata lumea, eram cel mai bun de acolo, eram dorit de multe fete dar eu nu aveam ochi pentru ele.Odata, intr-o zi de mai a venit o trasura in sat iar vizitiul m-a rugat sa repar roata care se rupsese.Eu le-am cerut sa coboare din trasura si sa duca caii undeva unde ii puteau hrani si adapa. Prima care a coborat a fost o doamna cu parul negru dar batrana, scunda si...destul de ...grasa...imbracata intr-o rochie verde cu multe perle la gat. Ha! Oamenii astia..ei cred ca averea este totul! A doua a fost o domnisoara blonduta cu pielea alba, imbracata intr-o rochie albastra, foarte subtire si cu doua capete mai inalta decat prima, dar foate timida...iar a 3-a...a 3-a mi-a furat inima ..pe veci. Cea mai frumoasa fiinta pe care o vazusem vreodata.Parul ei negru cadea in bucle pana mai jos de bazin, pielea ei alba si ochii ei albastrii ma fermecau , facandu-ma sa nu mai respir, talia ei subitre ii era prinsa cu grija de corsetul rochiei rosii pe care o purta , iar in par, avea un trandafir rosu aprins, exact ca buzele ei.Era..perfecta.Eu nu mi-am mai putut lua ochii de la ea si probabil observase pentru ca a rosit.A coborat usor din trăsura purtata de doamna scunda pana intr-un han din apropiere, iar eu am ramas sa repar trasura.
A doua zi cand m-am trezit in zori, familia ei deja plecase, iar eu , credeam ca nu aveam sa o mai vad vreodata,dar ea era acolo, asteptandu-ma in spatele hanului, imbracata ca o tarancuta insa la fel de frumoasa.Am intrebat-o de ce a facut asta, de ce nu a plecat cu familia ei si mi-a raspuns "pentru ca te iubesc".A fost...dragoste la prima vedere.
Am trait asa un timp,iar in curand, feita noastra a venit pe lume.O feita superba, mai frumoasa ca orice alt copil vazut vreodata ,care semana perfect cu mama ei.Dragostea noastra crestea din ce in ce mai mare si fetita la fel, dar intr-o zi, s-a aflat totul iar mama ei s-a stins, sugrumata in vazut tuturor de funia blestemata!! Nu iti pot explica ce am simtit atunci..ce am simtit atunci.noi doi..eu si fiica a carei mama a fost ucisa in fata ochilor ei! Am vrut sa ma duc sa le cer sa ma omoare si pe mine, dar ea nu m-a lasat sa ies din multimea unde eram ascunsi.I-am privit ochii albastrii, exact ca ai mamei ei si am vazut implorare in ei.Atunci am inceput sa fug, sa ratacesc prin lume, cautand razbunare!
Ochii i se inrosesc si o lacrima ii apare pe obraz , o lacrima stralucitoare precum stelele...eu vreau sa ii alin durerea, dar el continua.
Intr-o noapte de toamna cand eu veneam de la han, am auzit o voce in spatele meu.Vocea unui barbat .M-am intors dar nici nu am avut timp sa respir, caci in data am simtit gustul dulce al sangelui prelingandu-se pe chipul meu, am crezut ca am murit, dar a doua zi eram teafar si nevatamat, insa fiica mea, frumoasa mea fiica disparuse iar in urma ramase doar un trandafir uscat : trandafirul din parul mamei ei ce il pastrasem intr-o carte veche si prafuita. Am inceput sa imi caut fiica in toate noptile, dar nu o mai gaseam...pana cand...
Se opreste.De ce se opreste? Se uita fix la mine, inspaimantat. Incaperea e inundata de raze rosiatice iar el striga :
-Fugi Rose, fugi! Fugi , dar ia cu tine acest trandafir, sa iti aminteasca de mine.
Ma trezesc inspaimantata inpatul meu , in camera mea. Ma ridic crezand ca din cauza oboselii am cazut in pat si am adormit, dar...ce e acesta? E..trandafirul de cristal!


_______________________________________

Viata e ca o tabla de sah pe care noi suntem pionii, tot ceea ce traim, face parte din joc; putem lupta sa castigam, sau putem astepta sa pierdem.=>Drepturi de autor

click here for the best jrock forum!


pus acum 13 ani
   
Methy
.~[Admina]~.

Din: Piatra Neamt
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 5256
Ce as putea sa spun decat...superb!
Imi place cum scrii si se vede ca citesti mult.
Sper sa postezi curand continuarea!


_______________________________________

                >> My blog xD <<

pus acum 13 ani
   
Crystal_m_rose
♣ Jounin Special ♣

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 173
Multumesc

Capitolul II :Jurnalul

  Ating usor petalele...moi alte trandafirului , orbita de stralucirea lui. Pare atat de viu, cum e posibil asa ceva? Deodata aud o voce strigandu-ma de la parter si cobor buimaca de somn.
-Rose, Rose, ce tot faci acolo? Rose!
Cred ca e Maria, prietena mea cea mai buna.
-In sfarsit ai ajuns!
-Scuze de intarziere, trebuia sa facem ceva anume?
-Cum?! Ai uitat complet de aniversarea noastra, nu-i asa?
-Aniversare...?
-Rooose!
"De ce ma priveste asta? Am uitat de ..ah! Aniversarea noastra de 2 ani de cand suntem prietene nedespartie...off..."
-Nu are importanta, hai , revino-ti.
-Razi..nu esti suparata, nu-i asa?
-Sunt putin, dar imi va trece. Uite, ti-am luat un cadou.
Deschid cutiuta albastra curioasa si gasesc o superba bratara cu trandafiri rosii .
-Do..Doamne! E...superba! Multumesc din toata inima, Maria! Imi pare atat de rau ca nu ti-am lau ceva, iarta-ma te rog!
-E in regula, calmeaza-te!
                                              *
    Ne-am petrecut toata ziua vorbind despre diferite lucruri semnificative sau nu, ne-am amintit cum am devenit prietene, dar la un moment dat m-am adancit tot mai mult in marea de ganduri care imi inunda mintea pana cand m-am inecat in ea si nu am mai fost capabila sa fiu atenta la ce spunea Maria.
Spre seara voia sa vina cu mine acasa, dar nu a mai putut asa ca am profitat si am inceput sa ratacesc din nou strazile in cautarea Castelului Lunii .
Deodata m-am oprit simtind din nou acel fior, dar de aceasta data Luna disparuse iar eu eram complet singura.Am resimtit mana aceea calda pe umarul meu si am auzit soapta care imi spunea sa imi inchid ochii. I-am inchis, deshizandu-i peste cateva secunde. M-am trezit in fata imensului castel urmarita de privirea lui de argint .
-Ma gandeam eu ca vei veni!Vino, am ceva pentru tine.
-O, nu! Alt cadou?
El nu mi-a raspuns si m-a condus intr-o sala albastra, de aceasta data. S-a indreptat spre un cufar vechi si a scos ceva ce parea a fi un jurnal.Mi l-a inmanat spunandu-mi ca a fost al mamei mele si ca voi gasi acolo toate raspunsurile.
-Ar trebui sa pleci acum,draga mea Rose!
Spunand acestea, disparu, iar eu m-am trezit pe o banca aproape de casa.Am urcat scarile in graba si am inceput sa rasfoiesc paginile jurnlului ."Ce scris frumos avea mama!" Mi-am spus in mintea mea pregatindu-ma sa citesc prima pagina.
                       18 mai 1894
   Doamna Anette si Helen vor sa se duca in satul din apropiere maine dar eu nu vreau,nu mai vreau sa fiu domnisoara supusa de la curte care trebuie sa para un inger in fata tuturor!
  Din pacate va trebui sa merg...dar vreau sa raman aici, la castel, sa am grija de gradina mea cu trandafiri , vreau sa ma plimb prin padure, nu sa stau intr-   un han plin de oameni care ne privesc ca si cum nu ar mai fi vazut arisocrate!                           Sau poate...chiar nu au mai vazut?


"Asadar mama era aristocrata."
As vrea atat de mult sa gasesc pe cineva care sa ma ajute sa scap din acest calvar! As vrea atat de mult sa fiu libera! Dar din pacate, in vremurile noastre nu exista dreptate pentru femei.Sunt ingrozita la gandul ca va trebui sa ma casatoresc cu cine stie domn bogat din dorinta doamnei Anette! Biata Helen...ea se va casatori curand cu acel ...mos urat si zgarcit! Nu stiu ce e in mintea doamnei Anette!
  Soarele va rasari in curand, acum ma voi duce sa ma mai plimb putin prin gradina sa admir luna plina, iar dupa aceea ma voi duce la culcare.


"Si mamei ii placea luna plina! Ce frumos! Am avut o mama sensibila...am avut..."
  Deodata lacrimile au inceput sa imi curga siroaie fara incetare si nu m-am mai putut opri decat cand am realizat data din care data jurnalul : 1894
"Cum e posibil asa ceva ? Asta ar insemna ca ar trebui sa am...mai mult decat un secol..iar stapanul castelului....ce e el defapt?"


Modificat de Crystal_m_rose (acum 13 ani)


_______________________________________

Viata e ca o tabla de sah pe care noi suntem pionii, tot ceea ce traim, face parte din joc; putem lupta sa castigam, sau putem astepta sa pierdem.=>Drepturi de autor

click here for the best jrock forum!


pus acum 13 ani
   
~blue.tiger~
~Vampire~Love~

Din: ..:Love world:..
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 124
Sincer am ramas fara cuvinte .Sti sa ne ti in suspans si chiar imi place cum descri natura .Sper cu nerabdare sa scri cntinuarea cat mai repede  .
  P.S:As vrea sa stiu care e parerea ta despre FanFicul meu .Asta daca nu te superi.   

cristal sincer ramas fara cuvinte .sti suspans chiar imi place cum descri natura .sper nerabdare ~Vampire~Love~

67.1KB


_______________________________________
◕‿◕♫♀♂*♥the music is my life ♫♀♂*♥◕‿◕.

[

Uploaded with ImageShack.us
[url=http://animezup.com/chibi/]
, chibi-ul lui [/url]

pus acum 13 ani
   
Crystal_m_rose
♣ Jounin Special ♣

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 173
nu ma supar, trec cand am timp

si multumesc de pareri

"Nu poate fi adevarat!"

Am dat urmatoarea pagina si am citit cu nerabdare ce scria:
   19 mai 1894
    Astazi am fost in acel sat , la inceput am fost putin speriata cand am vazut ca toti acei oameni ne priveau ciudat,nici macar nu erau ingrijiti, hainele si opinciile lor erau murdare , parul le are plin de praf si peste tot se plimbau pasari si animale .... am coborat din trasura continuand sa ma uit imprejur , dar am fost intrerupta din gandire cand i-am intalnit acei ochi superbi, albastrii care ma priveau mirati .El nu arata ca ceilalti sateni, el  era mai inalt, avea parul pana la umeri, negru, pielea lui eramult mai deschisa la culoare decat a celorlati, semana cu un nobil deghiat in taran, dar stiam ca nu era decat un simplu muncitor.
    Am pasit in han impreuna cu restul familiei mele privindu-i pe cei susoteau mirati de sosirea noastra acolo. Cumva, in acel moment nu mi s-au mai parut atat de rai, era ca si cand acei ochi patrunzatori mi-ar fi inmuiat inima ,facandu-ma sa imi schimb parerea despre sateni.

   " De ce mi se pare ca am mai auzit povestea asta undeva?"
Hangita ne-a gazduit  pe mine si pe Helen intr-o camera undeva la capatul coridorului, iar doamna Anette a fost gazduita in alta.
Camera nu semana deloc cu nicio camera de la palat, dar imi placea....mirosea a lemn in odaie, paturile erau acoperite de plapume si perne moi, pe jos era un covor de lana iar de la ferestre venea lumina binefacatoare a lunii.Hangita a fost amabila si mi-a adus o ceasca cu apa pentru trandafirul din parul meu, pentru a nu se deoarece il rupsesem...

"Trandafirul din parul mamei? Ce se intampla aici? De ce seamana povestea cu a ...nu...nu poate fi..."
Toata noaptea m-am gandit numai la acel satean cu ochi albastrii, nu stiam ce simeam, dar stiam ca voiam sa stau cu el pentru totdeauna, asa ca am urnit un plan pentru a imi indeplini dorinta.
Inainte sa apuna luna,m-am trezit si am patruns in odaia hangitei , am deschis dulapul si am luat o rochie de a ei ceva de pus pe cap ... nu stiu ce... si o pereche de opinci ,dupa ce m-am imbracat astfel m-am ascuns intr-un colt din spatele hanului si am asteptat acolo sa rasara soarele, l-am asteptat pe el.Si a venit...era dimineata , soarele rasarise de mult timp, iar el statea in fata mea si ma privea. M-a intebat de ce am facut asta , si eu i-am raspuns simplu."pentru ca te iubesc "

"Cum? Nu...asta e povestea pe care mi-a spus-o stapanul castelului.Nu se poate sa fie aceasi persoana!"
Am dat repede paginile jurnalului pana cand m-am oprit pe o pagina pe care scria mare "Rose s-a nascut!"
7 februarie 1895
In sfarsit, fetita noastra,Rose, s-a nascut! Acum nu imi pare rau ca am plecat de la palat, nu imi pare rau ca mi-am abandonat tatal si cea mai buna prietena, pe draga mea Helen , pentru ca in aceasta zi, am gasit fericirea deplina! Feita noastra s-a nascut, a mea si a lui Kayl,i-am pus numele Rose,pentru ca tatal ei a spus ca e frumoasa precum un trandafir.Nu am crezut ca voi putea vreodata visa la o asmenea fericire!

"C...cum adica a mamei si a lui...de ce seamana atat de tare? Nu ...."
Am inchis jurnalul si l-am aruncat pe pat , dar el a cazut desfacut pe jos, am inceput sa alerg si am iesit afara din casa, debusolata, vrand sa aflu cat mai repede adevarul si sa aflu ca banuielile mele erau nefondate si neadevarate....Am ajuns pana in locul in care incepea drumul catre castel, am inchis ochii si am ajuns in fata lui. Ca intotdeauna, Stapanul castelului ma astepta in fata acestuia.Ca intodeauna, eu nu mai aveam control asupra mea...
-Bine ai venit , draga mea Rose,frumosul meu trandafir!
-Bine te-am gasit, stapane!
-Cred ca ai nevoie de anumite raspunsuri, asa e ?
-Da, stapane!
Am ajuns intr-o camera alba, de marmura si eu am simtit ca imi puteam recapata controlul, asa ca am intrebat speriata si nervoasa:
-Ce e defapt cu jurnalul?Cine...ce esti tu ?Ce vrei de la mine? Ce e cu mama? Spune, spune-mi tot.....
As fi vrut sa intreb mai mult, dar lacrimile mi-au inundat chipul curand si nu am mai  fost capabila sa scot niciun cuvant, plangeam in hohote si am putut sa il vad pe el venind spre mine , cautandu-mi privirea.
-Jurnalul ti l-am daruit pentru a "auzi" adevarul de la mama ta, eu , sunt vampir, asta sunt de mai bine de doua secole...
-V...vampir?De aceea te feresti de lumina?
-Da....
-I...imi vei face ceva?
-Nu, nu imi pot rani propria fiica...
-Fiica?Am intebat eu socata .
-Da, Rose, eu sunt tatal tau, te-am cautat mult timp,si iata ca acum te-am gasit, imi pare rau ca a trebuit sa te transform si pe tine in vampir, dar altfel nu ai fi rezistat un seco, iar eu nu as fi putut trai fara tine, sau fara mama ta...imi pare rau ca nu ti-am spus mai devreme...
-Nu...nu poate fi adevarat...


Modificat de Crystal_m_rose (acum 13 ani)


_______________________________________

Viata e ca o tabla de sah pe care noi suntem pionii, tot ceea ce traim, face parte din joc; putem lupta sa castigam, sau putem astepta sa pierdem.=>Drepturi de autor

click here for the best jrock forum!


pus acum 13 ani
   
~blue.tiger~
~Vampire~Love~

Din: ..:Love world:..
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 124
M
I
R
I
F
I
C

E SUPERB    imi place foarte foarte foarte foarte foarte mult mult mult

Astept cu nerabdare coontinuarea


_______________________________________
◕‿◕♫♀♂*♥the music is my life ♫♀♂*♥◕‿◕.

[

Uploaded with ImageShack.us
[url=http://animezup.com/chibi/]
, chibi-ul lui [/url]

pus acum 13 ani
   
Crystal_m_rose
♣ Jounin Special ♣

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 173
merci
scuze, deocamdata nu am timp sa pun next, de aceea nu am trecut inca pe la ficul tau, dar indata ce sunt mia putin ocupata, il pun


_______________________________________

Viata e ca o tabla de sah pe care noi suntem pionii, tot ceea ce traim, face parte din joc; putem lupta sa castigam, sau putem astepta sa pierdem.=>Drepturi de autor

click here for the best jrock forum!


pus acum 13 ani
   
sakura chan
Moderator

Din: My World
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 2426
Este superb, bravo iti urez spor la treaba in continuare si easeptam sa mai pui

_______________________________________
No Music No Reason!!!
No Smoke No Future!!!
Music Is My Life!!!

Anime Love

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la